CENTAR ZA STRANE JEZIKE BUSY BEE JE  DEO ADDVANTAGE PROGRAMA BRITANSKOG SAVETA ZA 2015. GODINU KAO PARTNERSKA INSTITUCIJA ZA PRIPREMU MEĐUNARODNO PRIZNATIH ISPITA.

“Škole jezika u Srbiji naporno rade na pripremi kandidata za polaganje međunarodno priznatih testova znanja engleskog jezika koje organizuje British Council. Ponosni smo na činjenicu da kandidati iz Srbije ostvaruju rezultate koji su daleko iznad svetskog proseka, naročito kada je reč o CAE i CPE testovima.

Iz tog razloga želimo da uputimo veliko hvala svim našim partnerima – školama jezika u Srbiji. 2010. godine pokrenuli smo program pod nazivom Addvantage i ukoliko vaša škola prijavi kandidate preko nas, još uvek imate mogućnost da se uključite u program i na taj način ostvarite brojne pogodnosti. Sve škole u okviru programa Addvantage (sa bronzanim, srebrnim ili zlatnim statusom) u svojim prostorijama imaju poseban sertifikat i logo.”  (TEKST SA ZVANIČNOG SAJTA BRITANSKOG SAVETA – http://www.britishcouncil.rs/exam/cambridge/addvantage )